Advokater flytter ud, revisorer rykker ind

Mandag den 30. september 2019

Markant ejendom i Hjørring har skiftet ejer

Skrevet af journalist Claus Dindler
for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

En af de mest markante ejendomme i Hjørrings centrum har skiftet ejer. Samtidig er de hidtidige beboere flyttet ud, og nye er kommet til.

Det drejer sig om ejendommen Brinck Seidelins Gade 9 (på hjørnet af Amtmandstoften). Her har Advokatfirmaet Willadsen og Mejlholm haft domicil. Men siden medio september har man kunnet finde advokaterne Henrik Willadsen og Simon Mejlholm og deres virksomhed i Vækstcenter Nord på Åstrupvej 10, 1. sal.

Willadsen & Mejlholm markerer flytningen med en reception på fredag den 4. oktober. Invitation kan ses her.

Det er den tidligere partner i advokatfirmaet, Hans Christian Ledet, der har solgt ejendommen på Brinck Seidelins Gade. Køber er revisionsfirmaet PJ Revision, der selv rykker ind i den smukke ejendom og samtidig flytter firmaets hovedkontor fra Frederikshavn til Hjørring. Kontoret i Frederikshavn bliver dog fastholdt.

PJ Revision er et full service statsautoriseret revisionsanpartsselskab med p.t. syv ansatte. De fem flytter ind på kontoret i Hjørring med Bjørn Nielsen, cand. merc. aud., og Jesper Abrahamsen (der forventer at blive statsautoriseret revisor i november) i spidsen.

Både Bjørn Nielsen og Jesper Abrahamsen er fra Hjørring og har et stort netværk i området.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk