God sommer!

Fredag den 28. juni 2019

Af Bo Geertsen, direktør Hjørring ErhvervsCenter

sommer-Bo-Geertsen-direktør-Hjørring-ErhvervsCenter

Slutspurten er sat ind og målstregen nærmes. Alt det sidste, der skal nås inden sommeren og ferietiden for alvor sætter ind, er forhåbentligt nået for de fleste. Også hos os – selvom vi ikke lukker helt ned hen over sommeren. Vi holder åbent – på lavt blus – hele sommeren bortset fra uge 31, hvor der er ferielukket.

Det har været et spændende første halvår af 2019.

Vi har været i dialog med mange iværksættere og virksomheder. Et nyt iværksættertilbud er etableret – kaldet StartUp Hjørring. Stort fokus på arbejdskraft, digitalisering og bæredygtighed i vores virksomhedskontakt. Vores virksomhedsnetværk har været meget aktive. Ikke mindst Erhverv Hjørring – vores allerstørste erhvervsnetværk. Men også andre, mindre netværk hvor der er fokus på erfaringsudveksling, videndeling og udvikling.

En ny Erhvervsfremmelov er trådt i kraft og nye måder at organisere arbejdet på, er sat i værk. Kommunerne har fået en stærkere rolle at spille, Regionernes erhvervsfremmearbejdet er stoppet og staten har etableret Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, hvor vores borgmester, Arne Boelt, har fået en central rolle, som repræsentant for de nordjyske borgmestre.

Der er mange og store forandringer i gang i forhold til udmøntning af loven. Antallet af nationale erhvervsklynger med offentlige tilskud skal reduceres fra omkring 100 til max. 15, turismedestinationer skal slås sammen så der max. er 25 i Danmark, en ny digital erhvervsfremmeportal udvikles og Væksthusene er lavet om til Erhvervshuse med nye målgrupper og opgaver. Og meget mere.

Skibet bygges mens det sejler – men det går faktisk rigtigt godt! Det bliver et mere strømlinet og overskueligt skib. I Hjørring ErhvervsCenter og i Erhverv Hjørring arbejder vi videre for fuld damp fra Amtmandstoften 1 i Hjørring.

Vi ser frem til et spændende næste halvår med mange gode iværksætter- og virksomhedskontakter. Glæd jer til et nyt spændende arrangementskatalog, som kommer på gaden efter sommerferien.

God sommer!

Med venlig hilsen

Bo Geertsen
Direktør

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk