Fire gratis webinarer for detailbranchen i Hjørring kommune

Corona-krisen har ramt detailhandlen i vores kommune meget hårdt. Hjørring ErhvervsCenter afsætter derfor ressourcer til en intensiveret indsats for at hjælpe detailhandlen de næste fire måneder.

Onsdag den 20. maj 2020

Den første Corona-periode har for de fleste betydet akut krise-håndtering. Dialog med bank, revisor, udlejer, leverandører, medarbejdere m.fl. for at håndtere likviditetspresset og for at skabe et lavere nulpunkts-omsætningsniveau. Dernæst fokus på, hvorledes hjælpepakkerne eventuelt kan bruges og desuden nytænkning af muligheder for at skabe omsætning i den vanskelige situation.

Nu er der igangsat en genåbning af Danmark, og vi kan håbe, at det vil lykkes uden tilbageslag.

På den baggrund har Hjørring ErhvervsCenter besluttet at afsætte ressourcer til en intensiveret indsats for at hjælpe detailhandlen i vores kommune de næste fire måneder.

I dialog med repræsentanter for Hirtshals Handel & Erhverv og Hjørring Handel er det besluttet at igangsætte et forløb, hvor erhvervscenteret frem mod sommerferien tilbyder fire gratis webinarer med følgende overskrifter:

  • Hvordan kan Hjørring ErhvervsCenter hjælpe dig? Oplæg v. Hjørring ErhvervsCenter. Tirsdag den 26. maj kl. 8.00
  • Trends og tendenser i detailhandlen, oplæg v. Heidi Svane fra Lifestyle & Design Cluster. Onsdag den 10. juni kl. 8.00
  • Forbrugeradfærd, købsmønstre og medier, oplæg v. Nordjyske Medier. Tirsdag den 16. juni kl. 8.00
  • Hvordan kan du justere eller udvikle din forretningsmodel? Oplæg v. Hjørring ErhvervsCenter. Tirsdag den 23. juni kl. 8.00

“Med dette initiativ håber vi, at vi kan medvirke til at hjælpe i den konkrete situation og også meget gerne inspirere til at kigge fremad mod nye muligheder,” siger erhvervschef Bo Geertsen, Hjørring ErhvervsCenter.

Det er gratis at deltage i webinarerne og man kan deltage i alle webinarer eller kun udvalgte.

Fra Hjørring ErhvervsCenter er virksomhedskonsulent Allan Kiilsholm Petersen tovholder for indsatsen, og han vil desuden i perioden mellem webinarerne stå til rådighed for individuelle dialoger. Også iværksætterkonsulent Lars Gaden Jensen vil bistå efter behov.

Det første Webinar den 26. maj kl. 8.00, kan tilmeldes via linket HER.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk