Flere digitale møder som en varig virkning

I en serie artikler skriver medlemmerne af Erhverv Hjørrings bestyrelse om erfaringer og tanker i anledning af coronakrisen. I dag er det Dorte Hovaldt, arkitekt/bæredygtighedskonsulent og indehaver af Arkitektfirmaet Hovaldt.

Dorte Hovaldt, indehaver af Arkitektfirmaet Hovaldt og medlem af Erhverv Hjørrings bestyrelse.

Tirsdag den 5. maj 2020

I Arkitektfirmaet Hovaldt har vi selvfølgelig været påvirket som alle andre. Men det har først og fremmest gået på, at stort set alle ansatte her har mindre børn. Derfor har det været svært at opretholde en normal arbejdsdag.

Alle har imidlertid gjort, hvad de kunne, og på trods af færre arbejdstimer pr. dag synes jeg, at vi alle har været ret effektive på de nye fysiske arbejdspladser i hjemmene.

Nu er næsten alle tilbage fysisk på tegnestuen på Bastholm Møllevej, og det er dejligt. Det giver trods alt en lettere arbejdsgang, da vi i høj grad inddrager hinanden og ”arbejder hen over bordet” med alle vores projekter.

Et konkret tiltag er, at vi har opgraderet væsentligt i forhold til vores digitale mødefaciliteter. Det har været vigtigt under Coronakrisen, og det vil være noget, vi implementerer i langt højere grad fremover. Det sparer masser af ressourcer og er en mere bæredygtig måde at holde møder på.

Digitale møder forbedrer samtidig vores konkurrencemuligheder på projekter i andre egne af Danmark, og vi har stor glæde af vores digitale møderum lige nu, hvor tegnestuen arbejder på projekter i hele Danmark.

Selvfølgelig vil nogle møder altid skulle foregå fysisk, hvis stedet er vigtigt at registrere 1:1, eller hvis det giver kvalitet at sidde overfor hinanden.

Vi har mærket, at vores private projektudvikler-kunder bremser lidt op i denne tid. Men heldigvis har ordrebogen været tilstrækkelig fyldt med opgaver for den almene sektor, det kommunale og regionale, så vi har ikke været væsentlig berørt opgavemæssigt, og vi forventer at kunne holde dette niveau resten af 2020.

Dorte Hovaldt

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk