Klar med råd og vejledning til iværksættere

Af konsulent Lars Gaden Jensen, Hjørring ErhvervsCenter

Torsdag den 26.  marts 2020

Alle virksomheder er i dag ramt på den ene eller anden måde af coronakrisen. Som konsulent indenfor iværksætteri har jeg dagligt henvendelser, der omhandler hvilke rettigheder og muligheder man har, når man er blevet økonomisk ramt på sin omsætning og dermed virksomhedens overlevelse på kort sigt.

Et godt råd er, at du skal sikre dig tilstrækkeligt med kapital til at klare den daglige drift og derved minimere de faresignaler, der kan være for din virksomhed. Jeg vil anbefale, at du som iværksætter kontakter dine leverandører, banken, udlejeren og andre faste samarbejdspartner for at undersøge, om du kan få lavet en aftale, der kan styrke virksomhedens likviditet på kort sigt. Det har mange iværksættere allerede gjort, og de har nu fokus på de forskellige hjælpepakker, der er lanceret i forbindelse med coronakrisen.

Er du i tvivl om, hvilke hjælpepakker du kan søge, og hvad der vil være bedst for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi kan sammen gennemgå de forskellig hjælpepakker og ud fra den situation, din virksomhed er i, kan vi sammen se, hvilke muligheder. der er for at søge her og nu.

Ring til mig på 21 56 73 43 eller send en mail til lgj@hjec.dk

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk