Lokale ”kloge penge” til lokal iværksætter

Dynamic Invest går ind i Velomio.com med kapital og ekspertise

Her er Velomios nye bestyrelse og advisory group samlet: Fra venstre Jesper Bundgaard Madsen, Jesper Johannesen, Ulrik Hermansen, Anders Ulrik Sørensen, Lasse Gram Pedersen, Morten Ovesen og Henrik Willadsen.

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Tirsdag den 16. juni 2020

Iværksætter-virksomheden Velomio.com fra Hjørring bakkes op med både kapital og ekspertise af det lokale investeringsselskab Dynamic Invest.

Det er investeringsselskabets første investering siden stiftelsen sidste år (se artikel om Dynamic Invest her).

Velomio.com er Danmarks første website, der samler nethandel med cykeludstyr. Velomio-selskabet er udsprunget af Danmarks førende cykelsport-site Feltet.dk, som har hjemsted på Fuglsigvej i Hjørring. Både Feltet.dk og Velomio.com er startet og drives af Jesper Johannesen.

”Investeringen fra Dynamic Invest betyder et stort skub til realiseringen af vores ambitiøse vækstplan for Velomio.com. Vi er godt i gang med at etablere os i Danmark. Vi planlægger at lancere Velomio.com på det engelske marked næste år, og i 2025 vil vi være Europas største website for cykeludstyr,” siger Jesper Johannesen.

Det kræver kapital, meget kapital – også væsentligt mere, end Dynamic Invest har tilført. For Velomio betyder det imidlertid meget, at lokale investorer tror på virksomheden. Det vil gøre det meget lettere at få andre investorer ind.

”Dynamic Invests engagement betyder desuden, at Velomio får tilført ekspertise, som er guld værd i udviklingen af virksomheden,” siger Jesper Johannesen.

Med Dynamic Invests indtræden i Velomio har selskabet fået en ny bestyrelse. Fra Dynamic Invest indtræder Henrik Willadsen, der bliver formand, samt Lasse Gram Pedersen og Jesper Bundgaard Madsen. Øvrige medlemmer er Jesper Johannesen sammen med Martin Lütken fra Progvidi, der i forvejen var medejer af Velomio.com samt rådgiver Ulrik Hermansen.

Velomio.com er et meta-site, der ikke selv handler med varer, men samler udbud fra en lang række selvstændige forhandlere af cykel-produkter. Der er omkring 150 online-butikker tilknyttet. Som noget nyt satser Velomio.com nu også på at tilknytte fysiske butikker.

Som mange andre online-virksomheder har Velomio.com oplevet et boom i forbindelse med coronakrisen. Således er omsætningen firedoblet i maj måned i forhold til april.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk