Udviklingsplaner trods aktuel krise

Af konsulent Henrik Dam, Hjørring ErhvervsCenter

Torsdag den 26.  marts 2020

På trods af den allestedsværende Corona-krise er der stadig gang i udviklingsplanerne hos mange lokale virksomheder. Som konsulent hos Hjørring ErhvervsCener arbejder jeg netop nu sammen med ansøgervirksomheder på tre forskellige typer ansøgninger.

En virksomhed ønsker at ansætte en ny højtuddannet medarbejder, og efter afvejning imellem Vækst via Viden og LanddistriktsVækstpilot-ordningen, er valget nu faldet på en LDVP ansøgning.

En anden virksomhed har brug for at få virksomhedens mange forskellige funktioner knyttet digitalt sammen igennem en ERP løsning, så her arbejder vi med at lave en ansøgning til SMV:Digital.

Hos SafeVent, der siden 2007 har arbejdet med at sikre mennesker og produktioner mod støveksplosioner og -brande ved at producere og sælge vandtåge- og gnistslukningssystemer samt montage heraf, er der gang i et meget spændende og perspektivrigt udviklingsprojekt omkring luftrensning. Den innovative nye teknologi vil kunne bruges i næsten alle bo- og opholdssituationer fra private boliger til offentlige og industrielle miljøer.

Der er en række ordninger, der kan hjælpe med denne typer udviklingsprojekter. I denne konkrete sag sparrer Hjørring ErhvervsCenter og Erhvervshus Nordjylland med forretningsudvikler Mathias Hvidkær Jørgensen hos Safevent om en InnoBooster ansøgning.

Hvis du sidder med tilsvarende udviklingsmuligheder, som du gerne vil have hjælp til eller drøfte med mig, så ring eller mail til mig. Jeg står naturligvis også til rådighed, hvis du har brug for sparring omkring din virksomheds situation i relation til corona-krisen.

Ring på 2266 5868 eller skriv til hd@hjec.dk

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk