Aktuelle nyheder2020-05-15T08:47:33+00:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

5.august 2020

Pilebyg udvalgt som case for verdensmål

onsdag 5. august 2020|

Det nyudviklede produkt Grøn Klimaskærm fra PileByg A/S på Villerup Hovedgaard ved Sønderlev fremhæves af Teknologisk Institut som et eksempel på, hvordan danske virksomheder arbejder med bæredygtig produktudvikling.

5.august 2020

Brug for virksomhedernes hjælp

onsdag 5. august 2020|

Kampagnen ”Husker du Hjørring?” efterlyser hjælp fra lokale virksomheder til at nå sit mål, nemlig at få flere unge fraflyttede fra Hjørring kommune til at vende tilbage. Formålet med bosætningskampagnen er at sikre arbejdskraft og udvikling i Hjørring kommune på den lange bane. Bag kampagnen står Hjørring Kommune, Erhverv Hjørring og Erhverv Hjørring DYNAMIC.

26.juni 2020

Sommer på vej…..

fredag 26. juni 2020|

I Hjørring ErhvervsCenter har vi de seneste 3 ½ måned oplevet personlige og erhvervsmæssige kæmpeudfordringer hos mange af de virksomheder, vi har været i kontakt med, men også en holdning og en vilje i retningen af – vi skal nok klare det, skriver erhvervschef Bo Geertsen i sin sommerhilsen.

26.juni 2020

Vi ser frem til at mødes igen

fredag 26. juni 2020|

Coronaen kom i vejen for tre store Erhverv Hjørring-arrangementer i foråret. Nu er planen, at erhvervsforeningens generalforsamling og Business Get Together holdes som ét samlet arrangement den 28. august, mens Erhverv Hjørring Stafetten er endegyldigt aflyst for i år, skriver Erhverv Hjørrings formand, advokat Henrik Willadsen, i en sommerhilsen til medlemmerne.

23.juni 2020

Geografi betyder noget

tirsdag 23. juni 2020|

Den kommende superklynge for energi får hovedkvarter i Aalborg. Det er meget glædeligt. Nu håber vi så, at det kan lykkes at få den maritime superklynge til Frederikshavn, skriver formanden for Erhverv Hjørring, advokat Henrik Willadsen.

23.juni 2020

Den nye maritime superklynge er dannet

tirsdag 23. juni 2020|

Den kommende superklynge for det maritime område, MARLOG, er nu dannet. Den får efter planen hovedkvarter i København og afdelinger i Frederikshavn og Svendborg. Parterne bag superklyngen er Danske Rederier, Danske Havne, Danske Maritime, Dansk Transport og Logistik, Maritime Development Center, Fyns Maritime Klynge og MARCOD med domicil i Frederikshavn.

19.juni 2020

Tag Fat-vinder med den grønne streg

fredag 19. juni 2020|

BJERG Arkitektur er kåret som vinder af den lokale afdeling af årets Tag Fat-konkurrence - en nordjysk, regional innovationskonkurrence med fokus på bæredygtighed. Hver kommune kårer en vinder, som så dyster om den samlede regionale innovationspris ved et finale-arrangement til september.

16.juni 2020

Lokale ”kloge penge” til lokal iværksætter

tirsdag 16. juni 2020|

Iværksætter-virksomheden Velomio.com fra Hjørring bakkes op med både kapital og ekspertise af det lokale investeringsselskab Dynamic Invest. Det er investeringsselskabets første investering siden stiftelsen sidste år. Velomio.com er Danmarks første website, der samler nethandel med cykeludstyr.

16.juni 2020

Det skal være i Hjørring, det foregår

tirsdag 16. juni 2020|

Med en investering i Velomio.com har Dynamic Invest A/S foretaget sin første investering i lokalt vækstiværksætteri. Dynamic Invest er udsprunget af Erhverv Hjørring Dynamic, et netværk af virksomheder, der har lokal erhvervsudvikling som samlingspunkt.

11.juni 2020

Stærk fiskeri-indflydelse i national klynge

torsdag 11. juni 2020|

Fiskerierhvervet blev optimalt repræsenteret i det nye Food & Bio Cluster Denmark, der efter alt at dømme bliver den samlende nationale innovationsklynge for fødevare- og bioressource-virksomhederne i Danmark. Det vurderer direktør Karl Henrik Laursen, Nordsøen Forskerpark.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 – Mail: mail@hjec.dk