Aktuelle nyheder2019-08-15T13:08:20+00:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

7.november 2019

Voksenlærlinge er en gevinst

torsdag 7. november 2019|

Erhvervsuddannelse er ikke forbeholdt de unge, der lige har forladt skolen. Mange vælger at tage en erhvervsuddannelse i en moden alder. Og det er en win/win situation med voksenlærlinge i virksomhederne. Dels får den voksne medarbejder en uddannelse, som er valgt efter moden overvejelse. Dels får virksomheden en medarbejder, der fra dag ét kan tilføre større værdi end en lærling frisk fra skolen.

7.november 2019

Nekrolog: Arne Nielsen

torsdag 7. november 2019|

Den tidligere formand for Hjørring Erhvervsråd, Arne Nielsen, er død, 83 år. Arne Nielsen var igennem en årrække en kendt og betydningsfuld person i erhvervskredse i Hjørring. Han bestred en række vigtige poster og tillidshverv.

6.november 2019

Alle deltagere er grønne vindere

onsdag 6. november 2019|

Der kåres én vinder af Tag Fat. Men alle deltagere er faktisk vindere, fordi konkurrencen er en chance for yderligere at skærpe de deltagende virksomheders grønne profil. Tag Fat-konkurrencen er for små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, der arbejder med innovativ cirkulær økonomi. Det er gratis at deltage.

1.november 2019

Styrket netværk er en del af pakken

fredag 1. november 2019|

Skagerrak Business Summit den 12. november i Kristiansand har et fagligt indhold delt op i to hovedemner: Maritimt og Byggeri. De gennemgående temaer er Bæredygtighed og Kunstig Intelligens. Ved siden af det faglige indhold er networking en højt prioriteret del af den årlige dansk-norske konference.

1.november 2019

Et godt fundament for din startup

fredag 1. november 2019|

Torsdag den 7. november er der gode og gratis råd at hente omkring jura og økonomi. Det foregår i Hjørring ErhvervsCenters Drop-In café for iværksættere på Amtmandstoften i Hjørring. Her stiller advokat Simon Mejlholm og revisor Peter Mikkelsen sig til rådighed til at besvare spørgsmål. Desuden vil Hjørring ErhvervsCenter konsulent, Lars Gaden Jensen, være til rådighed for iværksætterne.

25.oktober 2019

Få fremtidens medarbejdere på besøg

fredag 25. oktober 2019|

Der er rift om veluddannede medarbejdere i danske virksomheder. Efter nytår får de lokale virksomheder mulighed for at motivere potentielle medarbejdere i fremtiden til at vælge erhvervsrettede uddannelser ved at præsentere dem for erhvervslivets hverdag. Det sker i kraft af den praktikordning, som blev indført ved den seneste revision af HF-uddannelsen.

24.oktober 2019

God idé til en startup – så kan du bare ringe

torsdag 24. oktober 2019|

Myten om den ensomme iværksætter, der helt på egen hånd banker en virksomhed op, holder sjældent i virkeligheden. I den succesfulde startup kombinerer iværksætteren sin gode idé og sin lyst til at skabe en virksomhed med bagmænd, som tilfører projektet kapital, kompetence og erfaring. Lasse Gram Pedersen er sådan en bagmand, som selv har været iværksætter og nu bakker op omkring startups.

23.oktober 2019

Unik virksomhed med plads til vækst

onsdag 23. oktober 2019|

Der er meget ledig gulvplads i Rolltechs nye domicil i Hjørring. Det er ikke en fejlberegning. Byggeriet er planlagt ud fra den faste overbevisning, at Rolltech også i de kommende år vil fortsætte sin vækst og derfor kræve plads til flere nye produktionslinjer. Det forklarede production manager Søren Kjær Nielsen, da han tirsdag var vært for Erhverv Hjørrings virksomhedsbesøg.

21.oktober 2019

Opsøg vejledning inden du starter

mandag 21. oktober 2019|

Den 1. november har Pernille Nielsen ét års jubilæum som iværksætter med virksomheden DinKrop.nu. med hjemsted i Tornby. Pernille Nielsen er kommet godt i gang, men gjorde det sværere end nødvendigt fra starten.

21.oktober 2019

Det lokale udgangspunkt

mandag 21. oktober 2019|

Formanden for Erhverv Hjørring, advokat Henrik Willadsen, kommenterer en udtalelse fra formanden for erhvervsforeningen i Aalborg. Henrik Willadsen siger, at Erhverv Hjørring ikke har nogen intention om at indgå i én nordjysk enhed. Vores udsigtspunkt er Hjørring. Vi har vores interesser, og dem arbejder vi for. Hvis de kan tilgodeses gennem et samarbejde med Aalborg, så samarbejder vi gerne.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 – Mail: mail@hjec.dk