Aktuelle nyheder2019-08-15T13:08:20+00:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

16.september, 2019

En kommende stjerne på lønningslisten

mandag 16. september, 2019|

Sara og Karen Holmgaard er 20 år, danske mestre i kvindefodbold med Fortuna Hjørring og landsholdsspillere. Selv om Sara og Karen træner og spiller som fuldtidsprofessionelle, vil de gerne have noget at gå op i udenfor fodboldmiljøet, nemlig et job, der kan forenes med elitesport. Så hvis der er virksomheder, der gerne vil have en kommende fodboldstjerne på lønningslisten, så er muligheden her nu.

12.september, 2019

Vennelyst vil løfte Frederikshavnsvej

torsdag 12. september, 2019|

Projektudvikling. Sådan kalder direktør Jan-Iver Christiansen et forretningsområde, som er en voksende del af Vennelyst-virksomhedens aktiviteter. Hvad ”projektudvikling” betyder, vil i de kommende år blive meget synligt i Hjørrings bybillede. Det er nemlig Jan-Iver Christiansens vision af løfte Frederikshavnsvej gennem en række ny- og ombygninger på to store grunde.

6.september, 2019

Cykel-site flyver med to vækstpiloter

fredag 6. september, 2019|

To vækstpiloter med støtte fra Innovationsfonden arbejder med at udvikle Velomio.com, som er Danmarks første website, der samler nethandel med cykeludstyr. Velomio-selskabet er udsprunget af Feltet.dk, som har hjemsted på Fuglsigvej i Hjørring, og som ejes og drives af Jesper Johannesen. I alt indgår fem websites om forskellige aspekter af cykling i virksomheden.

5.september, 2019

4000 færre danskere i kommunen siden 2010

torsdag 5. september, 2019|

I løbet af de seneste 10 år er vi blevet over 4000 færre danskfødte indbyggere i Hjørring. Det samlede indbyggertal i kommunen er dog ”kun” faldet med cirka 2000. Det skyldes, at antallet af indvandrere siden 2010 er steget med godt 2000. Det fremgår af tal fra Danmarks Statistik, som ErhvervsNyt har bearbejdet.

30.august, 2019

Innobooster virkeliggør innovation

fredag 30. august, 2019|

Det kan være et problem for mindre virksomheder at finde råd til at købe eksperter udefra til at kommercialisere nye produkter. For PileByg betød støtte fra Innovationsfondens Innobooster-ordning, at virksomheden kunne købe eksperthjælp til at gøre et nyt produkt helt klar til det kommercielle marked

29.august, 2019

Kulturens store iværksætter på besøg

torsdag 29. august, 2019|

Eugenio Barba er en legendarisk iværksætter i dansk kulturliv. Fra 6. til 9. september er han i Hjørring med Odin Teatret, og mandag den 9. september er der mulighed for at træffe Eugenio Barba og høre ham fortælle, hvordan han gjorde en tilsyneladende umulig drøm til virkelighed i Holstebro.

28.august, 2019
  • Tinghuset

Tinghuset som kulturelt oplevelsescenter

onsdag 28. august, 2019|

Der skal etableres et kulturelt oplevelsescenter i en af Hjørrings mest markante ejendomme, Tinghuset i Jernbanegade. Bag planen, som på nuværende tidspunkt snarere er en vision, står den lokale ejendomsinvestor Conny Lindholt og hendes selskab Valhal Estate A/S, som har ejendomme i Aalborg og Hjørring med flere hundrede lejemål.

26.august, 2019
  • Safevent

Piloten får forlænget flyvetiden hos Safevent

mandag 26. august, 2019|

Egentlig skulle Andreas Christensen snart slutte sit arbejde hos Safevent Aps. Han er ansat som landdistriktsvækstpilot i en 12 måneders projektperiode. Når den udløber, bortfalder også støtten fra Innovationsfonden. Men vi beholder Andreas efter projektperioden og betaler selv den fulde løn. Der er fortsat opgaver, vi gerne vil have ham til at løse, siger direktør René Hvidkær, Safevent.

26.august, 2019
  • Get-together

Travlt med at lytte, hygge og networke

mandag 26. august, 2019|

”Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”, var emnet for antropologen Dennis Nørmarks indlæg ved Erhverv Hjørrings Business Get-together, der traditionen tro indledte erhvervsforeningens efterårs-sæson. Uanset den provokerende påstand i foredraget havde medlemmerne travlt med at lytte til foredrag og musik, hygge sig med mad og drikke og ikke mindst networke på kryds og tværs.

22.august, 2019
  • Innovationsfonden

Hele Danmarks udviklingsafdeling

torsdag 22. august, 2019|

Hjørring-området er pænt med, når det gælder virksomhedernes udviklingsprojekter med støtte fra Innovationsfonden. Men der er rigeligt plads til flere. Og alle typer af virksomheder kan være med. Det er udgangspunktet for et møde den 24. september hos Hjørring ErhvervsCenter med titlen ”Få støtte til udviklingsprojekter med vækstpotentiale.”

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 – Mail: mail@hjec.dk