Aktuelle nyheder2020-05-15T08:47:33+00:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

29.maj 2020

Vi genåbner, men turistsæsonen bliver helt afgørende for Nordsøen

fredag 29. maj 2020|

Hvor mange danskere vil holde ferie i Nordjylland til sommer? Og hvor mange udlændinge får lov at komme ind i Danmark? Det bliver helt afgørende for Nordsøen Oceanarium, skriver direktør Karl Henrik Laursen i serien af artikler fra medlemmer af Erhverv Hjørrings bestyrelse.

27.maj 2020

Der bygges stadig trods færre indbyggere

onsdag 27. maj 2020|

Mange spørger sig selv: Hvorfor bygges der stadig nye boliger, når vi bliver færre og færre indbyggere i Hjørring? Svaret er, at ganske vist bliver vi færre. Men det gælder kommunen som helhed. Hjørring by vokser derimod. Så situationen er et mikrobillede på den tendens, der ses over hele verden. Nemlig større befolkningskoncentration omkring byerne.

26.maj 2020

Vækst via udvikling af nyt produkt

tirsdag 26. maj 2020|

Udvikling af et nyt produkt, strategisk skifte til lagerproduktion, nye produktionsgange og tilpasning af markedsføring og salg. Det har i overskrifter været indholdet af et projekt, som er ved at være gennemført hos hjælpemiddelproducenten Meyland-Smith i Hjørring med støtte fra Vilje til Vækst – et program, der giver økonomisk støtte til virksomhedsudvikling.

20.maj 2020

Fire gratis webinarer for detailbranchen i Hjørring kommune

onsdag 20. maj 2020|

Corona-krisen har ramt detailhandlen i vores kommune meget hårdt. Hjørring ErhvervsCenter afsætter derfor ressourcer til en intensiveret indsats for at hjælpe detailhandlen de næste fire måneder.

20.maj 2020

Hvordan påvirker Corona-krisen erhvervslivet i Hjørring kommune?

onsdag 20. maj 2020|

At Corona-krisen har ramt vores erhvervsliv hårdt, er der vel ingen i tvivl om, men hvordan tegner billedet sig, hvis man ser det samlet og ud fra et større antal virksomheders tilbagemeldinger? Det spørgsmål har Erhverv Hjørring forsøgt at få svaret på via en spørgeskemaundersøgelse blandt erhvervsforeningens medlemmer.

19.maj 2020

Det buldrer derudad med hjælpepakke 3

tirsdag 19. maj 2020|

Der har været travlhed på landets revisionskontorer, siden regeringen for to måneder siden indledte introduktionen af en række hjælpepakker for at holde hånden under virksomheder og medarbejdere under coronakrisen. Lige nu er det Pakke 3, der er højaktuel, siger Morten Ovesen, der er senior partner hos BDO i Hjørring.

18.maj 2020

Ingen vinter varer for evigt

mandag 18. maj 2020|

I en serie artikler skriver medlemmerne af Erhverv Hjørrings bestyrelse om erfaringer og tanker i anledning af coronakrisen. I dag er det A. Neil Jacobsen, direktør for EUC Nord

13.maj 2020

Det haster med at få gang i turistbranchen

onsdag 13. maj 2020|

I en serie artikler skriver medlemmerne af Erhverv Hjørrings bestyrelse om erfaringer og tanker i anledning af Coronakrisen. I dag er det advokat Henrik Willadsen, formand for Erhverv Hjørring

11.maj 2020

Ny teknologi og mere rationelle arbejdsgange

mandag 11. maj 2020|

ML Industries i Bindslev er emnet denne gang i serien af artikler om, hvordan Vilje til Vækst-programmet kan bruges til udvikling af virksomheder. Hos ML Industries har programmet været anvendt til en gennemgribende effektivisering af hele produktionsprocessen. I øvrigt i kombination med vækstprogrammerne Innobooster og SMV:Digital.

6.maj 2020

Virksomheden blev toptunet til vækst

onsdag 6. maj 2020|

En ambitiøs vækstplan for eksport ligger klar til at blive eksekveret hos Tub-ex. Så snart Coronakrisen er drevet over, er plast-virksomheden i Tårs klar til at ekspandere på eksportmarkederne. Vækstplanen er et projekt via Vilje til Vækst, et program rettet mod virkomheder, der ønsker udvikling på trods af den nuværende krise.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 – Mail: mail@hjec.dk