Aktuelle nyheder2020-05-15T08:47:33+00:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

13.august 2020

Erhvervslivet kom rimeligt gennem krisen

torsdag 13. august 2020|

Erhvervslivet i Hjørring Kommune synes generelt at være kommet rimelig godt gennem corona-krisen, og et stort flertal af virksomhederne er optimistiske med hensyn til udviklingen i 2. halvår af 2020. Det viser en undersøgelse foretaget af Jobcenter Hjørring i juni. Den er baseret på cirka 450 telefoninterviews med et repræsentativt udvalg af virksomheder.

12.august 2020

Fokus på de tiltag, der virker lokalt

onsdag 12. august 2020|

I Arbejdsmarkedsudvalget er vores entydige fokus flere voksenlærlinge, flere ledige i beskæftigelse, opkvalificering, AMU-kurser osv., og så er vi ærlig talt lidt kolde bagi, hvis Hjørring Kommune skulle dumpe fem eller ti pladser på en eller anden national benchmarkliste, siger udvalgsformand Thomas Klimek om de tiltag, der sættes i værk for at modvirke den corona-skabte ledighed.

11.august 2020

Genstart med dobbelt-event

tirsdag 11. august 2020|

Erhverv Hjørring er efter corona-pausen tilbage i normalt omfang og lægger ud med en dobbelt-event den 28. august, nemlig generalforsamling og Business Get-Together samlet i ét arrangement i haven ved Amtmandsboligen i Hjørring.

5.august 2020

Pilebyg udvalgt som case for verdensmål

onsdag 5. august 2020|

Det nyudviklede produkt Grøn Klimaskærm fra PileByg A/S på Villerup Hovedgaard ved Sønderlev fremhæves af Teknologisk Institut som et eksempel på, hvordan danske virksomheder arbejder med bæredygtig produktudvikling.

5.august 2020

Brug for virksomhedernes hjælp

onsdag 5. august 2020|

Kampagnen ”Husker du Hjørring?” efterlyser hjælp fra lokale virksomheder til at nå sit mål, nemlig at få flere unge fraflyttede fra Hjørring kommune til at vende tilbage. Formålet med bosætningskampagnen er at sikre arbejdskraft og udvikling i Hjørring kommune på den lange bane. Bag kampagnen står Hjørring Kommune, Erhverv Hjørring og Erhverv Hjørring DYNAMIC.

26.juni 2020

Sommer på vej…..

fredag 26. juni 2020|

I Hjørring ErhvervsCenter har vi de seneste 3 ½ måned oplevet personlige og erhvervsmæssige kæmpeudfordringer hos mange af de virksomheder, vi har været i kontakt med, men også en holdning og en vilje i retningen af – vi skal nok klare det, skriver erhvervschef Bo Geertsen i sin sommerhilsen.

26.juni 2020

Vi ser frem til at mødes igen

fredag 26. juni 2020|

Coronaen kom i vejen for tre store Erhverv Hjørring-arrangementer i foråret. Nu er planen, at erhvervsforeningens generalforsamling og Business Get Together holdes som ét samlet arrangement den 28. august, mens Erhverv Hjørring Stafetten er endegyldigt aflyst for i år, skriver Erhverv Hjørrings formand, advokat Henrik Willadsen, i en sommerhilsen til medlemmerne.

23.juni 2020

Geografi betyder noget

tirsdag 23. juni 2020|

Den kommende superklynge for energi får hovedkvarter i Aalborg. Det er meget glædeligt. Nu håber vi så, at det kan lykkes at få den maritime superklynge til Frederikshavn, skriver formanden for Erhverv Hjørring, advokat Henrik Willadsen.

23.juni 2020

Den nye maritime superklynge er dannet

tirsdag 23. juni 2020|

Den kommende superklynge for det maritime område, MARLOG, er nu dannet. Den får efter planen hovedkvarter i København og afdelinger i Frederikshavn og Svendborg. Parterne bag superklyngen er Danske Rederier, Danske Havne, Danske Maritime, Dansk Transport og Logistik, Maritime Development Center, Fyns Maritime Klynge og MARCOD med domicil i Frederikshavn.

19.juni 2020

Tag Fat-vinder med den grønne streg

fredag 19. juni 2020|

BJERG Arkitektur er kåret som vinder af den lokale afdeling af årets Tag Fat-konkurrence - en nordjysk, regional innovationskonkurrence med fokus på bæredygtighed. Hver kommune kårer en vinder, som så dyster om den samlede regionale innovationspris ved et finale-arrangement til september.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 – Mail: mail@hjec.dk