Aktuelle nyheder2020-09-21T06:53:28+02:00

SENESTE ARTIKLER OG KOMMENTARER

22.oktober 2020

Jysk Firmatøj i parløb med MED24 på nettet

torsdag 22. oktober 2020|

Jysk Firmatøj er stærk på produkterne. MED24 er stærk på salg og markedsføring på nettet. Ved at slå deres ekspertiser sammen forventer de at kunne fordoble omsætningen hos Jysk Firmatøj. Til en start! Det er den korte historie om et usædvanligt partnerskab mellem ejerne af to kendte lokale virksomheder.

21.oktober 2020

Hjørring får unikt center for sportsmedicin

onsdag 21. oktober 2020|

Et unikt center for sportsmedicin åbnes til næste år i Hjørring. Center for Klinisk Sportsmedicin og Sundhed, Regionshospital Nordjylland, er navnet. Klinikken er under opbygning under ledelse af den kendte idrætslæge Thøger Persson Krogh.

21.oktober 2020

De maritime virksomheders mand

onsdag 21. oktober 2020|

Det er som formand for netværket Hirtshals Service Group, Per Christensen sidder i bestyrelsen for Erhverv Hjørring. Han repræsenterer således 47 virksomheder og deres interesser i driften og udviklingen af havnen og dens service-klynge, fremgår det af denne portræt-artikel om Per Christensen som medlem af Erhverv Hjørrings bestyrelse.

19.oktober 2020

Vi skal stå sammen i lokalsamfundet

mandag 19. oktober 2020|

Indenfor oplevelsesøkonomien er vi rigtig mange små og mellemstore virksomheder , som råder over begrænsede ressourcer. Ved at stå sammen om produktudvikling og markedsføring kan vi opnå en større gennemslagskraft, siger Mette Green Clausen, centerchef i Dana Cup SportsCenter og nyvalgt medlem af Erhverv Hjørrings bestyrelse i denne portræt-artikel.

15.oktober 2020

De små og mellemstore er grundlaget

torsdag 15. oktober 2020|

Min holdning er, at vi her i kommunen skal tage udgangspunkt i vores mange små og mellemstore virksomheder. Jeg har stor respekt for dem, der investerer tid, penge og opfindsomhed i disse virksomheder, siger Karl Henrik Laursen, direktør for Nordsøen, og repræsentant for turismebranchen i Erhverv Hjørrings bestyrelse i denne portræt-artikel.

15.oktober 2020

Husker du-projekt kommer bredt ud

torsdag 15. oktober 2020|

Husker du-projektet kommer bredt ud i bestræbelserne på at styrke bosætning i Hjørring kommune. Over 12.000 så september måneds video fra Løkken på Facebook. Bag Husker du Hjørring? står Hjørring Kommune og det lokale erhvervsliv i skikkelse af Erhverv Hjørring og Erhverv Hjørring DYNAMIC.

7.oktober 2020

Når passionen skal have struktur

onsdag 7. oktober 2020|

Fra en ydmyg adresse i et industrikvarter i Hirtshals kæmper Rikke Ella Andrup for at slå sig igennem i en branche, som hun selv beskriver som ”benhård”. Nemlig forlagsbranchen. Det får hun hjælp til af Hjørring ErhvervsCenters konsulenter, der bidrager til at skabe struktur i forlæggerens mange kreative idéer.

7.oktober 2020

Brænder for lokal erhvervsudvikling

onsdag 7. oktober 2020|

Thomas Nielsen brænder for Hjørring. For de mange muligheder, som området tilbyder. Fordi det er et godt sted for børn at vokse op i. Fordi boligpriser ligger uendeligt lavere end i København og Aarhus. Og så videre. Hjørring har så mange kvaliteter, siger han i artiklen, som er led i en serie portrætter af Erhverv Hjørrings bestyrelsesmedlemmer.

5.oktober 2020

Gode tilbud om bistand til digitalisering

mandag 5. oktober 2020|

Erhverv Hjørring medlemsanalyse til afdækning af corona-krisens konsekvenser for virksomhederne viste, at 40 pct. overvejer at justere eller nytænke forretningsmodellen, heraf havde 45 pct. fokus på digitalisering. Hjørring ErhvervsCenter har på den baggrund iværksat en række tiltag for at understøtte dette. Det skriver erhvervschef Bo Geertsen om i et indlæg.

2.oktober 2020

Kaffesnak og konsulent-bistand

fredag 2. oktober 2020|

Når Rasmus Pedersen skal gøre op, hvad han har haft mest gavn af i de iværksætter-aktiviteter, han har haft del i igennem Hjørring ErhvervsCenter, er svaret: Snakken hen over kaffen med andre iværksættere. Og konkret konsulent-bistand via VIP-ordningen.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 – Mail: mail@hjec.dk

Go to Top