Portræt: Henrik Willadsen

Onsdag d. 18. maj 2016

Uddannelse er et erhvervspolitisk kardinalpunkt for Erhverv Hjørrings formand

Henrik Willadsen foran advokatfirmaet i Hjørrings centrum

Henrik Willadsen er formand for Erhverv Hjørrings bestyrelse. Det har han været i hele foreningens levetid, siden den efter kommunesammenlægningen i 2006 blev etableret som en samlet erhvervsforening for hele Hjørring kommune. Tidligere var Henrik Willadsen i en årrække bestyrelsesmedlem i Hirtshals Erhvervsråd.

Henrik Willadsen er desuden medlem af bestyrelsen for Hjørring ErhvervsCenter.

Den 60-årige cand. jur. Henrik Willadsen er advokat og partner i Advokatfirmaet Ledet, Willadsen & Mejlholm i Hjørring. Han arbejder fortrinsvis med erhvervs- og erstatningsmæssige opgaver. Han bor i Tornby og er formand for Tornby Idrætsforening.

Det er en almen virketrang og lyst til at se resultater, der driver Henrik Willadsens engagement i den lokale erhvervspolitik. Man kan ikke bare læne sig tilbage og nyde eller kritisere. Som borger kan man ikke forlange, at andre skal gøre alting. Man må selv involvere sig aktivt, er hans holdning.

Henrik Willadsen mener, at vi skal udvikle vores kommune primært for vores egen skyld. Det skal være spændende at bo og arbejde i vores del af landet. Så skal vi nok få folk udefra til at bosætte sig her.

Uddannelse, uddannelse, uddannelse. Sådan lyder svaret, hvis man spørger Henrik Willadsen om en erhvervspolitisk mærkesag. Han tror nok ikke rigtigt på, at Hjørring nogensinde får en afdeling af Aalborg Universitet. Til gengæld tror han på mulighed for flere uddannelser på bachelor-niveau i UCN-regi. Konstruktør-uddannelsen måske.

Og så tror Henrik Willadsen meget på, at erhvervslivet bør og kan medvirke til den positive udvikling af lokalsamfundet. Dels ved at skabe attraktive arbejdspladser, dels ved at medvirke til udvikling af almene projekter, som det sker i den nye DYNAMIC-gruppe, som er sat i gang i Erhverv Hjørring-regi.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk