Har du iværksætter-drømme?

– Hjørring ErhvervsCenter hjælper dig godt på vej – helt gratis!

Har du en drøm om at starte dit eget – men er usikker på, hvordan drømmen skal blive til virkelighed? Måske er du i tvivl om, hvad det kræver at blive selvstændig – og måske også, om det overhovedet er noget for dig?

Det kan også være, du allerede har taget springet, men har brug for andres øjne på dine idéer og planer, til at sætte struktur på planerne og få konkret viden og gode tips?

Der er mange spørgsmål der trænger sig på, når man går med iværksætterdrømme og -planer. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt på vej – ganske gratis.

Herunder ser du vores tilbud til iværksættere i Hjørring Kommune. Vi anbefaler dig selvfølgelig altid at tage en personlig snak med vores iværksætterkonsulent Lars Gaden Jensen. Send en mail til Lars på lgj@hjec.dk – du kan forvente svar indenfor 24 timer på hverdage. 

Eller ring 9623 2600

PERSONLIG VEJLEDNING

Sparring og vejledning er vigtigt for at komme godt fra start og øger din nye virksomheds chancer for succes og overlevelse. Vores konsulent hjælper dig med afklaring, overblik og møder dig, hvor DU er i processen.

I samarbejde med en række eksterne rådgivere tilbyder vi dig i øvrigt op til i alt 6 timers rådgivning hos ex. en revisor, reklamebureau, advokat mv. Opfylder du kriterierne, får du adgang til 3 x 2 timers rådgivning efter eget valg ud fra den liste af rådgivere, der er med i tilbuddet.

DROP-IN CAFÉ

Du er altid velkommen til at kigge forbi til vores ugentlige Drop-In caféer, hvor du hurtigt kan få vendt de spørgsmål, du måtte have. Caféen er også for dig, der ikke i forvejen kender os – måske går du med nogle spirrende tanker om at starte op selv, men har endnu ikke lagt de store planer. Her er vores hyggelige café en god mulighed for at kigge ind og vende dine tanker samt høre, hvordan vi evt. kan hjælpe dig videre.

BEMÆRK: Vi holder i øjeblikket ikke åbent i Drop-In caféen, så ring til os og lav en aftale i stedet.

VIDEN-CAFÉ

På vores viden-caféer kan du komme og få viden om emner specielt relevant for iværksættere – det kan f.eks. være indenfor markedsføring, salg, økonomi og jura.  Kom og bliv klogere og få også mulighed for at networke med andre iværksættere. Du kan se i vores arrangementskalender, hvornår vi afholder næste viden-café.

Gå til arrangementer

GRATIS ERHVERV HJØRRING MEDLEMSKAB

Alle iværksættere, der har modtaget 1-1 vejledning hos os, tilbydes ét års gratis medlemskab af vores erhvervsforening Erhverv Hjørring. Medlemskabet giver bl.a. adgang til en lang række arrangementer og dermed nyttig viden, inspiration og ikke mindst et værdifuldt netværk, der også kan være afgørende for en god start.

Læs mere om Erhverv Hjørring

GARAGEN

GARAGEN er et innovativt iværksættermiljø på Amtmandstoften 1. Er du iværksætter med vækstambitioner, har du her mulighed for at få en kontorplads med tilknyttet vækstguide i op til 2 år. Den daglige kontakt og sparring med erhvervscentrets konsulenter samt andre vækstiværksættere er et super godt fundament for din virksomheds udvikling.

Læs mere om GARAGEN

VIP OG VIP+

Efter de eksterne rådgivningstimer, har du igen mulighed for at mødes med vores konsulent for en snak om dit videre vækstforløb. Måske er en snak med os nok – eller måske skal du videre i VIP eller VIP+, som begge er vækstforløb, hvor du for en mindre brugerbetaling kan få boostet din virksomhed yderligere.

FIND MERE INFORMATION

Der findes mange steder at hente tips og nyttig viden til din virksomhedsstart. Vi har udvalgt nogle hjemmesider, hvor vi mener du kan få et godt overblik – men hvor du også har mulighed for at grave dybere og blive guidet videre på andre sider, hvis du ønsker dette.

Gå til informationsguiden