Iværksætterrådgivning2019-06-13T10:55:03+00:00

StartUp Hjørring er Hjørring ErhvervsCenters tilbud til iværksættere

Har du brug for afklaring, sparring eller rådgivning om et specifikt område? Vil du skabe dig et netværk eller have endnu mere viden om vigtige emner? Eller er du vækstiværksætter med meget ambitiøse planer?

Med StartUp Hjørring kan du shoppe ind efter dit eget behov.

DROP-IN CAFÉ

Én gang om ugen holder vi dørene åbne nogle timer for alle iværksættere, der har nogle få spørgsmål eller ønsker kort sparring hos vores konsulenter. Du kan også møde andre iværksættere i vores hyggelige café.

Caféen har åbent hver torsdag kl. 14-17. BEMÆRK: Pga Erhverv Hjørring Stafetten 13. juni, har vi denne dag ikke åben i DROP-IN Caféen.

VIDEN-CAFÉ

4 gange årligt inviterer vi alle iværksættere til at deltage i vores viden-caféer. Her zoomer vi ind på emner, der er vigtige, når man starter virksomhed. Kom og bliv klogere og få også mulighed for at networke med andre iværksættere. Du kan se i vores arrangementskalender, hvornår vi afholder næste viden-café.

1-1 VEJLEDNING

Vejledning og sparring er vigtig for at komme godt fra start og øger dine chancer for succes og overlevelse. Vores konsulent hjælper dig med afklaring, overblik og møder dig, hvor DU er i processen.

GRATIS ERHVERV HJØRRING MEDLEMSKAB

Alle iværksættere, der har modtaget 1-1 vejledning hos os, tilbydes ét års gratis medlemskab af vores erhvervsforening. Medlemskabet giver adgang til en lang række arrangementer og dermed nyttig viden, inspiration og ikke mindst et værdifuldt netværk, der også kan være afgørende for en god start.

Læs mere om Erhverv Hjørring her!

STARTUP CLUB

I samarbejde med en række eksterne rådgivere tilbyder vi dig op til i alt 6 timers rådgivning. For 1000 kr. inkl. moms får du adgang til 3 x 2 timers rådgivning efter eget valg.

STARTUP CLUB+

Efter de eksterne rådgivningstimer, mødes du igen med vores konsulent og sammen aftaler I dit evt. videre vækstforløb. Måske er en snak med os nok – eller måske skal du videre i VIP eller VIP+ – vækstforløb, hvor du for en mindre brugerbetaling kan få boostet din virksomhed yderligere.

GARAGEN

GARAGEN er et innovativt iværksættermiljø på Amtmandstoften 1. Er du iværksætter med vækstambitioner, har du her mulighed for at få en kontorplads med tilknyttet vækstguide i op til 2 år. Den daglige kontakt og sparring med erhvervscentrets konsulenter samt andre vækstiværksættere er et super godt fundament for din virksomheds udvikling.

Læs mere om GARAGEN her

DIN KONSULENT

Se profil

Lars Gaden Jensen

Telefon: 9623 2606
Mail: lgj@hjec.dk

GARAGEN – kontormiljø for iværksættere
Arrangementer for iværksættere
Mere information