Arrangementer for iværksættere2019-04-03T09:04:44+00:00

Iværksætterarrangementer

StartUp Club Hjørring arrangementer

Påtænker du at starte virksomhed eller er du allerede kommet i gang? Undervejs i hele processen opstår der mange spørgsmål og ofte er det svært at danne sig et overblik over de mange ting, man skal sætte sig ind i.

Hjørring ErhvervsCenters iværksættertilbud StartUp Club Hjørring indeholder også en række arrangementer, hvor du, udover et værdifuldt netværk, kan danne dig et overblik og få viden om vigtige emner. Vi inviterer løbende eksterne konsulenter, der kan gøre dig klogere indenfor emner som f.eks. økonomi, jura, markedsføring og salg.

Arrangementerne er gratis og helt uforpligtende, altså kræver det ikke at du i øvrigt får vejledning fra os (selvom vi selvfølgelig anbefaler det). Af hensyn til forplejning vil vi dog gerne modtage din tilmelding inden arrangementet. I vores arrangementsoversigt kan du se, hvornår vi afholder det næste StartUp Club Hjørring arrangement.

Iværksætterkurser

Iværksætterkurserne er et tilbud til dig, der er nystartet, eller overvejer at blive selvstændig. Du får et overblik over, hvad det indebærer og kræver at drive en virksomhed. Undervisningen foregår i et inspirerende miljø, hvor du både møder andre iværksættere, samt professionelle erhvervsfolk. Alle oplægsholdere er praktikere med fingeren på pulsen og med stor faglig indsigt – typisk med det pågældende emne som deres erhvervsmæssige fagområde.

Iværksætterkurserne udbydes i samarbejde med EUC Nord.

Gratis medlemskab af Erhverv Hjørring

Vores erhvervsforening Erhverv Hjørring tilbyder 1 års gratis medlemskab til de iværksættere, der modtager vejledning gennem Hjørring ErhvervsCenter og hvor det er relevant.

Som Erhverv Hjørring iværksættermedlem får du:

• Invitation til de gratis iværksættercaféer

• Invitation til Erhverv Hjørrings arrangementer, som normalt kun gælder for betalende medlemmer (dog minus den årlige Nytårskur til medlemspris)

• Erhverv Hjørrings journalistiske nyhedsmail, som behandler aktuelle emner i Hjørring kommunes erhvervsliv.

• Et værdifult netværk med andre iværksættere og spændende erhvervsfolk.

Har du spørgsmål? Kontakt Lars her!
Læs mere om Erhverv Hjørring her
Se alle vores arrangementer her