Iværksætter-arrangementer

Påtænker du at starte virksomhed eller er du allerede kommet i gang? Undervejs i hele processen opstår der mange spørgsmål og ofte er det svært at danne sig et overblik over de mange ting, man skal sætte sig ind i.

Hjørring ErhvervsCenter og Erhverv Hjørring tilbyder en række arrangementer, hvor du – udover et værdifuldt netværk – kan danne dig et overblik og få viden om vigtige emner ifm. din opstart og det at lede en virksomhed. Nogle arrangementer er kun for iværksættere/ nyere virksomheder, andre er åbne for både iværksættere og etablerede virksomheder.

Vil du vide mere? Kontakt iværksætterkonsulent Lars Gaden Jensen på mail lgj@hjec.dk eller 9623 2606!

STARTUP VIDEN-CAFÉER

For iværksættere

4 gange om året inviterer vi eksterne oplægsholdere til at give vigtig viden for iværksættere. Kom og bliv klogere på emner som f.eks. økonomi, jura, markedsføring og salg og få også mulighed for at networke med andre iværksættere!

Viden-caférne er gratis at deltage i og helt uforpligtende, altså kræver det ikke, at du i øvrigt får vejledning fra os (selvom vi selvfølgelig anbefaler det). Af hensyn til forplejning vil vi dog gerne modtage din tilmelding inden arrangementet.

I vores arrangementsoversigt kan du se, hvornår vi afholder den næste StartUp Viden-café.

IVÆRKSÆTTER-UDDANNELSE

For iværksættere

Iværksætterkurserne er et tilbud til dig, der er nystartet, eller overvejer at blive selvstændig. Over 11 aftener får du et overblik over, hvad det indebærer og kræver at drive en virksomhed. Undervisningen foregår i et inspirerende miljø, hvor du både møder andre iværksættere, samt professionelle erhvervsfolk. Alle oplægsholdere er nemlig praktikere med fingeren på pulsen og med stor faglig indsigt – typisk med det pågældende emne som deres erhvervsmæssige fagområde.

Iværksætterkurserne udbydes i samarbejde med EUC Nord – lige nu tilbyder vi et kursus med opstart 9. oktober.

STARTUP EVENT

For iværksættere og etablerede virksomheder

Hvert år afholder vi StartUp Event i forbindelse med kampagnen Global Entrepreneurship Week Denmark (GEW). Her kan du bl.a. møde og blive inspireret af andre iværksættere, høre spændende foredrag og være med til at kåre årets iværksætter.

I 2019 afholdes arrangementet på EUC Nord onsdag d. 21. november kl. 13-15. Programmet bliver snart offentliggjort på vores arrangementside.

ERHVERV HJØRRING ARRANGEMENTER

For iværksættere og etablerede virksomheder 

Vores erhvervsforening Erhverv Hjørring tilbyder 1 års gratis medlemskab til de iværksættere, der modtager vejledning gennem Hjørring ErhvervsCenter og hvor det er relevant.

Som gratis iværksættermedlem bliver du inviteret med til Erhverv Hjørrings arrangementer, som normalt kun gælder for betalende medlemmer (dog minus den årlige Nytårskur til medlemspris). Udover viden og inspiration, har du her mulighed for at møde en masse spændende erhvervsfolk og måske få nye kunder.

Arrangementerne er oftest gratis at deltage i.

Se alle vores arrangementer her