Malene Ibsen Jakobsen, Iværksætter – Bog & Idé Hirtshals

”Noget at det bedste ved at være selvstændig er glæden ved at kunne bestemme selv. At kunne træffe beslutninger på egen hånd velvidende, at man også på godt og ondt skal leve med konsekvenserne.”

”Hjørring ErhvervsCenter hjalp mig med at få lavet et godt generationsskifte, og med at udarbejde en grundig forretningsplan, der banede vej for finansiering i banken.”

Læs artiklen om Malene her

Jimmy Kruse, Iværksætter – Nordísk Lakcenter

”Jeg drømte om at være min egen chef og selv bestemme over kvaliteten af arbejdet – derfor blev jeg selvstændig”.

”Hjørring ErhvervsCenter hjalp mig bl.a. med at få de vigtigste ting med i min forretningsplan, sådan at jeg kunne få OK fra banken og komme hurtigere i gang.”

Læs artiklen om Jimmy her

Pernille Nielsen, Iværksætter – DinKrop.Nu

”Jeg valgte det sikre sygeplejejob fra og satsede i stedet på det, der har min store interesse – at give mennesker en sundere livsstil. Nu nyder jeg den ro og frihed, det giver at være min egen arbejdsgiver.”

”Hjørring ErhvervsCenter hjalp mig med en masse, som jeg ikke helt havde tænkt igennem. Bl.a. til at konkretisere, hvad mit ”produkt” egentlig er – jeg arbejder jo med bløde værdier, som ikke er umiddelbart konkrete og synlige. Jeg kan virkelig anbefale andre at tage imod erhvervscentrets gratis tilbud – jeg ville have været bedre forberedt, hvis jeg havde søgt vejledning, inden jeg gik i gang”.

Læs artiklen om Pernille her