Portræt: Per Christensen

Tirsdag d. 3. maj 2016

De maritime service-virksomheders mand i Erhverv Hjørrings bestyrelse

Installatør Per Christensen på havnen i Hirtshals

Den 60-årige el-installatør Per Christensen er medejer og daglig leder af virksomheden Marine-El med placering på Hirtshals Havn.

Men det er ikke specifikt med den kasket på, Per Christensen sidder i bestyrelsen for Erhverv Hjørring. Det er derimod som formand for netværket Hirtshals Service Group, som er en sammenslutning af maritime service-virksomheder på Hirtshals Havn. I den rolle repræsenterer Per Christensen 47 virksomheder og deres interesser i driften og udviklingen af havnen og dens service-klynge.

I det arbejde er Per Christensen efterhånden veteran. Han havde den samme rolle i Hirtshals Erhvervsråd, som efter kommunesammenlægningen gik ind i Erhverv Hjørring som den samlede erhvervsforening i storkommunen.

Det er ikke utilfredshed med forholdene på Hirtshals Havn, der motiverer Per Christensen i bestyrelses-arbejdet. Tværtimod fremhæver han gerne, at arbejdsbetingelserne på havnen er blevet rigtig gode, efter at Hirtshals overgik fra at være statshavn til at være en kommunal selvstyrehavn. Der er tættere kontakt nu til havnens ledelse og større lydhørhed for virksomhedernes ønsker.

Det betyder ikke, at alt er perfekt. Per Christensen vil gerne arbejde for, at der kommer flere skibe – og dermed potentielle kunder – til Hirtshals, og at havnen får mere kajplads.

For som gruppe kan vi det hele, som Per Christensen udtrykker det.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk