Portræt: Thomas Nielsen

Torsdag d. 14. april 2016

Det nyeste medlem af Erhverv Hjørrings bestyrelse brænder for erhvervsudvikling

Thomas Nielsen i Safe Ocean Service’s administration på østhavnen i Hirtshals

Thomas Nielsen er det senest tilkomne medlem af bestyrelsen i Erhverv Hjørring. Han blev valgt af medlemmerne på generalforsamlingen den 31. marts.

Til daglig har Thomas Nielsen nok at se til som business development manager i Safe Ocean Service, som han ejer og leder i fællesskab med Chris Durhuus. Men en brændende interesse for erhvervsudvikling har fået Thomas Nielsen til at gå ind i det erhvervspolitiske arbejde.

Det er først og fremmest den erhvervsmæssige udvikling på og omkring Hirtshals Havn, der optager Thomas Nielsen. Fra kontoret i den tidligere Wärtsilä-administrationsbygning på østhavnen kan Thomas Nielsen se ud på den nye udvidelse af havnens erhvervsarealer, og han ser store muligheder for yderligere ekspansion i Hirtshals. Ikke mindst på grund af Hirtshals’s placering centralt i Nordeuropa.

Safe Ocean Service har mærket den aktuelle lavkonjunktur i offshore-branchen på grund af den lave oliepris. Men Thomas Nielsen er optimist – blandt andet begrundet i, at SOS har formået at få kontrakter på reparation af tre platforme, hvoraf to p. t. ligger i Hirtshals og én i Esbjerg.

Thomas Nielsen fokuserer dog ikke én-øjet på Hirtshals, men er optaget af udvikling i hele kommunen. Det er grunden til, at Safe Ocean Service er gået ind i Erhverv Hjørrings DYNAMIC-netværk, hvis formål at styrke udviklingen i Hjørring kommune som helhed. Thomas Nielsen er ikke mindst optaget af, hvad der kan gøres for at fastholde og tiltrække de unge.

Thomas Nielsen er 45 år og uddannet i Hjørring som eksport-tekniker. Han og Chris Durhuus stiftede Safe Ocean Service i 2012. Virksomheden har afdelinger i Stavanger, Aberdeen og Houston og beskæftiger omkring 60 medarbejdere.

Safe Ocean Service modtog i 2013 Erhverv Hjørrings Iværksætterpris.

KONTAKT REDAKTIONEN HER: Telefon: 9623 2600 Mail: kontakt@erhvervhjoerring.dk